Léčení s Míšou byl úžasný zážitek. Po jediném sezení jsem se cítila mnohem lépe než za posledních několik dní, které byli pro mne opravdu těžké. V prvních minutách sezení mě přepadl nekontrolovatelný smích, jak odcházelo veškeré napětí. Poté jsem si užívala příjemné proudění frekvencí, které jsem vnímala různě po těle. Rekonektivní léčení ale není jen o tom, co zažijeme na lehátku, je především o tom, co si s sebou odnášíme zpátky do světa. Mně osobně pomáhá opět se cítit dobře a znovu vnímat lásku ke všem lidem, k životu i k sobě samé. A to je k nezaplacení.

Kristýna

Já osobně jsem podstoupila Míšino léčení již několikrát. Vždy je to pro mne povznášející zážitek, kdy při samotném působení vidím a doslova cítím světlo, které prostupuje celým tělem a velmi jemně převibrovává doslova každou buňku. Ale je to jen začátek procesu, který nastává hluboko uvnitř a zbavuje mne strachů a mnohdy zbytečných starostí a naopak přináší ohromnou energii, lásku a radost do každodenního života.   Míša též úžasně pomohla mé milované mamince, která byla velmi Vážně nemocná. Ne, maminka se nevyléčila… Avšak její poslední týdny života byly naplněny velkým vnitřním klidem a láskou, kterou ještě z plného srdce rozdávala. A samotný odchod byl doslova odchodem za světlem. Děkuji

Věrka

Měl jsem příležitosti zažít dvě sezení (nebo spíš ležení) na dvou regresních terapiích s Míšou a všechny ty podivuhodné zážitky se opravdu nedají vtěsnat do pár řádků... Zažil jsem různé jiné podoby svého já - střídaly se časoprostorové okolnosti. To, co všechny spojuje, jsou mé emoce, které zažívám právě v tomto životě. Zažil jsem (ne)uvěřitelné propojenosti všeho se vším. Zjistil jsem, že umím komunikovat telepaticky, znovuzpomněl si, že mám spojení se svým duchovním průvodcem, který se jmenuje Goaulda. Prostřednictvím této bytosti jsem si odpověděl na všechny své otázky, které jsem si sepsal. Míša komunikovala s mým průvodcem , vhodně pokládala otázky a skrz mě proudily odpovědi v channeligovém napojení , část sdělení jsem sice říkal hlasem, ale mnohem větší část byla slovy nesdělitelná, odpovědi jsem si prožil celou svou bytostí a čerpám z nich dále. Těch několik hodin s Míšou mi dalo opravdu mnoho, mnoho, velmi mnoho. Děkuji si a děkuji Ti, Míšo!

Petr

V priebehu liečenia energiou som cítila hlboký pokoj a súčasne akési zmeny vnímania priestoru. Akoby sa kreslo, na ktorom som sedela, veľmi jemne otáčalo. Potom som svojim vnútorným zrakom vnímala formujúce sa sveteľné energie, ktoré som inštinktívne posielala k svojim energetickým centrám. Nakoľko som energeticky vnímavá, bol to pre mňa výnimočný zážitok.

Božena

Spirituálny regres bol pre mňa životným zážitkom. Vďaka nemu som prešla duchovným sebaporozumením a sebaprijatím. Opätovne som prežila najdôležitejšie minulé životy, ktoré ma ovplyvňujú v súčasnosti, stretla som sa so svojim duchovným sprievodcom a vysokými duchovnými bytosťami, ktoré mi odpovedali na nekonečné množstvo mojich otázok o zmyslu mojej existencie. Stretla som sa so skupinou svojich blízkych duší, pochopila som, prečo som si vybrala svoj súčasný život. Absolvovanie spirituálneho regresu malo pre mňa hlboký vnútorný význam.

Božena

Ležel jsem pár minut a najednou jsem si všiml teplo, myslím, že šlo z hrudníku do celého těla a tepalo, bylo to moc příjemné a celou dobu jsem si to užíval. Když už jsem měl pocit, že to skončilo, silně to se mnou škublo, bylo to někde v půli těla na břiše, a cítil jsem, že mi horní polovina těla vylítla do vzduchu. Teplo ještě chvíli trvalo a potom to skončilo, užíval jsem si ten pocit až do usnutí. Ráno jsem se cítil skvěle a optimisticky. (měl jsem tehdy těžké psychické stavy) . (léčení na dálku)

Pavel

Ve Spirituální regresi, kterou mi Michaela umožnila prožít jsem pochopila význam mnoha věcí, které se v mém životě dějí. Každý máme ve svém okolí lidi, kteří jsou pro nás nějakým způsobem "osudoví". Díky regresi mi bylo osvětleno, proč a také z jakých důvodů ke mě přistupují způsobem, který mi není vždy příjemný. Během regrese Michaela pokládala ve správné chvíli otázky, které jsem si připravila před samotnou regresí. Tyto dotazy nebyli všechny zodpovězeny, ale na většinu jsem dostala jasnou odpověď prostřednictvím duchovních bytostí- od mého průvodce, ochránce a učitele. Též jsem měla možnost pochopit, že některé lidi se kterými jsem v kontaktu denně, potřebují opravdu více pochopení, porozumění a hodně lásky i trpělivosti právě ode mne. Pochopila jsem věci, které jsem předtím zavrhovala a nechtěla se s nimi zabývat. Právě po Spirituální regresi jsem začala jinak vnímat, jak to vlastne bytosti, které jsou pro mne v mém životě důležité se mnou doopravdy myslí. Dá se to popsat asi tak, že to, co bylo před tím zamlžené, mi po regresi připadá tak jasně viditelné. Dokážu teď vycítit nutnost té či oné životní zkušenosti, kterou bych před regresí raději ani nechtěla zažít. Konkrétní situace se snažím vidět v souvislostech a neposuzovat,nehodnotit jakoby vytrhnuté z kontextu. Spirituální regrese mi poskytla mnoho vysvětlení, a na základě pochopení teď necítím křivdu a vím, že není nikdo, kdo by mi ubližoval záměrně s cílem uškodit. Je to osvobozující pocit,když teď zcela jasně dokážu zažívat nové životní situace v úplně jiném - pohodovějším režimu a dává mi to prospěšný pohled na to, proč se dějí v životě i nehezké věci. Pomáhá mi to teď po přijetí nového rozměru chápání životních mílníků zachovat klid a rozvahu. Přistupovat k novým, nepoznaným situacím tak, abych je využila pro můj další osobní rozvoj a duchovní růst. Děkuji tímto Michaele, že mi usnadnila díky prožití Spirituální regrese přijímat život takový jaký je - a je moc krásný, plný překvapení !

Zuzana

Moje poznámka: Ve Spirituální regresi vždy prožijete nejméně jeden svůj minulý život, a už s ním dostáváte své odpovědi a pochopení života současného.Vaše vyšší Já vybere minulý život, který se zásadně dotýká života současného a problémů, které Vás nejvíce tíží. Další odpovědi pak získáváte v různých momentech regrese v "prostoru" mezi životy. Některé otázky nemusejí být zodpovězeny a to z různých důvodů. Například se jedná o oblast, ve které je důležité, abyste ji prožili naplno a své řešení našli sami, prožili si to v plné parádě, se všemi emocemi a všemi důsledky -vždyť je to pro Vás důležitý "učební materiál", důležitá zkušenost, kvůli které jste sem přišli. Ve Spirituální regresi je ale důležitý a velmi silný i samotný prožitek své duchovní podstaty, kontakt s duchovními bytostmi, které nás vroucně a bezpodmínečně milují. To jsou nejsilnější okamžiky SR. 🙂

Michaela

Ahoj Míšo, chci Ti z duše poděkovat za Tvoji pomoc a pozornost, kterou jsi mi věnovala. Tvoje pomoc mi opravdu pomohla a včera završila moje "přistání" v tomto fyzikálním hmotným světě. Moje cesta dostat se do přítomnosti již probíhá nějakou dobu, vždy jsem si myslel, že jsem již dosáhl tohoto stavu. Ne nebylo tomu tak, pouze jsem se vždy k tomuto stavu přiblížil, ale včera díky tvoji terapii ( duševní pomoci ) a mému předcházejícímu tréninku na objekty ( věci a předměty co nás obklopují ve fyzikálním vesmíru ) jsem měl velké poznání - zisk. Co jsem včera vlastně pochopil, co jsem si plně díky této terapii uvědomil, byl " kontrast" mezi světem mentální (duševním), který se odehrává někde uvnitř nás a mezi světem fyzikálním ve kterém jsme obklopeny skutečnou hmotou přírody a jejich božích zákonů. V každé hmotě je obsažena tvůrčí boží láska, světlo, život. Tato příroda drží pohromadě díky Boží lásce a existuje i po naší smrti. Je nesmírně blažené mít dovoleno se do tohoto jedinečného světa vracet a užívat si nekonečné cykly zrodu a smrti. Včera jsem si plně uvědomil, že když jsem již dostal možnost zde být, tak proč se někde "vznášet" mimo tento přírodní svět a nepřejmout ho se vším všudy a plně si ho neužívat. Nyní již vím, že je nutné střídat dva procesy: proces 1. objektivního charakteru ( ty objekty , co vnímáme svými smysly) chození do přírody, dotýkání se stromů, vystavení tváře slunečnímu svitu, nebo klidně si udělat i výlety do města, jít za kulturou, tvořit na vlastní zahrádce či ve vlastní dílničce) Těmito činnostmi se nám podaří postupně dostat z minulosti do současnosti, kde dostaneme nové vnímání, podvědomím, a kontrolu nad svým prostředím, svým tělem, myslí a jeho myšlením. Druhým procesem 2.mentálního charakteru, který jsem včera absolvoval s Míšou a za pomocí její životní a duševní síly, na kterou jsem se napojil ( cítil jsem, že ke mě šíří lásku a chce mi pomoct zbavit mě hlubinného ublížení v minulosti, která neustále zapříčiňovala moje útěky ( létání ) mimo tento fyzikální svět.) Potvrdil jsem si, že svět a jeho prostředí není, zase, tak nebezpečný, že strach pochází pouze z minulosti a té jsem se v tomto směru zcela zbavil. Na konci procesu jsem již otevřel oči a prohlédl si stromy, vzal do ruky hlínu a řekl, tak jsem Míšo přistál. Míša se mě zeptala: kde jsi byl ? Já řekl- tam někde... 🙂 Jsou to pouze moje poznání, pokud to dá někomu smysl a nechá se tím inspirovat budu rád, věřte pouze tomu, co dává smysl vám... pouze to vám pomůže věci vnímat, pochopit a přejmout za své a nebo ne, to nechám již na vás. S úctou a pokorou celé své boží duše děkuji. Jirka Zvoníček z opida Celula

Jirka

"U Mišky som absolvovala liečenie na diaľku. V stave relaxácie som cítila veľmi intenzívne prílev energie cez ruky a nohy postupne prechádzajúcej do celého tela. Postupne som telo prestala vnímať a v stave meditácie som pocítila hlboké uvoľnenie a tiež akoby prítomnosť niekoho v miestnosti. Myslím, že liečenie zregenerovalo moje telo a odstránilo dlhodobú únavu. Určite mi to pomohlo na fyzickej úrovni, ale citim zo svojich skúsenosti, že som oveľa vnímavejšia na podnety z okolia a zároveň otvorenešia k ľudom a som presvedčená, že ten proces premeny pokračuje. Bol to pozitívny zážitok, za čo Miške ďakujem. "

Diana

Krásný večer Míšo, dušičko! :)) V ten den se po obchodním domě pohyboval mladý muž s úsměvem na tváři, který nehasl.. 🙂 Chodil mezi regály, chtěl něco koupit, ale nějak mu to nešlo ...Byl to asi můj nejdelší nákup tří věcí v životě 😀 Cestou zpátky jsem si vzpomínky přehrával stále dokola...Až po několika kilometrech jsem si uvědomil, že jak jsem tam v té bublince tak byl...,že jsem se v podstatě musel otočit, abych tam vzadu to něco, tu záři uviděl... a ta záře byly oni 🙂 Proplakal a prosmál jsem snad celou cestu 🙂 Moc ti z celého srdce děkuji za možnost, prožít tento zážitek (Spirituální regrese)

Pavel

Ahoj Míšo, chtěla bych Ti touto cestou ještě jednou poděkovat za Spirituální regresi, kterou jsi mne před několika dny provedla. Stále z tohoto prožitku čerpám. Bylo to úchvatné. Dík za umožnění toto prožít a věřím, že jsme se neviděli naposled.

Eva

Michelle, úžasné. Na fyzické úrovni mi cukalo s celým tělem a jak jsem se nestyděla , protože na mě nikdo nekoukal, tak jsem cítila záškuby ve tváři, na hrudi sílu přitažlivou jako magnet a v břichu teplo léčivé. Moc velké uvolnění celého těla. Moc děkuji za silné napojení té léčivé síly, asi to mé tělo potřebovalo, cítila jsem doslova vibrace...

Zuzka

Ahoj Míšo, ozývám se ještě dnes, protože v sobě cítím obrovský vděk za určitou míru sebepotvrzení o kterém jsem mnohdy váhala. Přišla jsem z lesa a stále jsem se to všechno snažila nějak pojmout a pochopit. Napadnul mě nádherný příměr - připadám si jako staré zaprášené rádio, které léta zbavuji pavučin a prachu a nyní mi přišlo, že ho mohu začít i používat 🙂 začínám ladit, chytat frekvence, občas to chrastí a skřípe, ale vím, že trpělivostí jednou naladím. Je to stejné jako s tím rybářem. Buď uvěřím,že život jako takový je prohraný nebo přes postupné vylaďovaní a hledání nových frekvencí uvěřím, že existuje cesta mnoha jiných možností, které mají stejnou cenu. Málo jsem důvěřovala své intuici, hledala jsem potvrzení mimo a ona tu trpělivě celou dobu je a funguje..:-), ale pouze, když nelpím na výsledku, když se uklidním a klesnu na dno a otevřu srdce. Myslím, že nyní jsem v místě uvědomění a celá rozechvělá z tohoto, je to velmi jemné a má mysl někdy divoká ( rozum a zkušenost pevně velí svoje ) a do toho ta jemnost mnoha možností.... které jsou a dávají mi možnost tvorby srdcem a já tak moc chci uposlechnout a nechat ty těžké emoce být...Chci se naučit být jen být. Děkuji ještě jednou mnohokrát za podporu a vedení, ke konci už jsem byla unavená a těžkopádná až jsem si uvědomila, že na setkání s průvodcem a radou jsem už neměla sil. Přesto to necítím jako vadu, vím, že naléhavost mých otázek byla zodpovězena jinak a myslím si, že oni to dobře vědí. Byla jsem s nimi intuičně ve spojení celou dobu čtení knih pana Newtona Byly to tak silné emoční momenty vděku a pláče , že oni jistě vnímají, jak to cítím a jak jsem to prožívala s nimi při čtení. Má frekvence setkání byla už slabá. Děkuji jim i tobě Míšo, za vlídné lidské srdce a pomoc na cestě. Velmi ráda se s tebou zase setkám , přeju ti hodně klidu a radosti ze života. Uvidím, jak naložím s tím co přijde a jaké emoce vyplavou 🙂 Dík Lenka

Lenka

Ahoj Míšo, jenom abych vyjádřil svoje pocity z regresí. Regrese I byla vědomí rozšiřující a informačně bohatá. Díky napojení na různé pozemské i mimozemské životy a různé druhy vědomí mě to obohatilo informačně. Byly tam dva směry toku informací - jeden směrem ode mě do vyššího vědomí, kdy jsem se napojoval na věci, které mě v tu dobu zajímali - krystaly, pyramidy, transformace Země. Druhý směr byl opačný, kdy nečekaně z vyššího vědomí přicházeli informace, které jsem nikdy neslyšel a to často ve formě rozsáhlých vizí. Právě tohoto opačného směru jsem si cenil nejvíce. Přišlo mi velice zajímavé, že jenom pomocí hypnózy se lze dostat tak hluboko do vědomí a že se to dá lehce regulovat. Ani k tomu není potřeba žádných chemických pomůcek. Z této regrese jsem si odnesl poznání, že život je ještě jinak, než jsem si myslel a hlubší poznání sebe sama. Regrese II byla spíše léčivá. Odhalil jsem si věci, které si záměrně tajím 🙂 Cítím, že je chci opět zapomenout, takže si regresi určitě poslechnu znovu. Napojení na mého anděla jsem necítil až tak silně. Mojí snahou bylo najít nějaké vědomí "mimo mě", které bych silně vnímal a mohl s ním komunikovat, ale zatím to vypadá, že pokaždé to bude někdo/něco jiného. No, můžeme to zkusit příště znovu. Z této regrese jsem si odnesl mír, klid a harmonii. Děkuji, že jsi byla mým průvodcem. Přeji Ti hodně síly, lásky i světla. František

František

Ahoj Míšo, Když jsem odcházela, netušila jsem, jak velkou změnou jsem v průběhu regrese prošla, ale je to tak. Je to neuvěřitelné, cítím se skvěle, mockrát děkuji!

Tereza

Před pár dny jsem došel k uskutečnění svého už značnou dobu zrajícího úmyslu okouknout se nejen v zrcadle, ale i zevnitř, přesněji řečeno zhora (a možná taky trochu zdola). Prostě dohnat sebe v dosud jen tušených dimenzích a souvislostech. Ke dni D a hodině H přispěl vlastně můj astrologický vzor z největších Ondra Habr, který mívá na Ladírna.cz zajímavá povídání. Ondra přispěl a já jsem dospěl k závěru, že Ladírna.cz oplývá takovými kapacitami, které by moji retardovanost 🙂 mohly aspoň zčásti zmírnit. Stalo se tak docela překvapivě v době, kdy jsem narážel na stále přibývající množství různých "guruů" a šarlatánů. Vedle tohoto odpudivého chumlu se vynořila Míša Benešová, která je jakousi citlivě namíchanou kombinací svědomité učitelky, zvídavé studentky a starostlivé pečovatelky. Po jejím videu na Ladírně jsem tedy i ji zařadil mezi kapacity a první termín už visel ve vzduchu. Dnes mám za sebou 2 setkání a můžu tedy srovnávat a i trochu tušit, do jak podrobných detailů se budu moct z jiných dimenzí pozorovat. Coby naprostý začátečník a amatér jsem šel na první sezení, které mi přineslo jakýsi první nástřel, o co vůbec může jít. Střídání tepla, zimy, vibrace, výkyvy emocí... to byly asi hlavní pocity. Dosud nezažitý vjem, že mě pohltila nějaká prazvláštní energie z vesmírného světla mě vyvedl z omylu, že si tohle všechno vymýšlí moje fantazie. Ten fyzický pocit byl prostě fascinující. Nicméně hroužení se do minulých životů mi šlo tak neskutečně pomalu, že by u toho Míša stihla uštrikovat 2 svetry i s kapsami :-/ Při opakované zpomalenosti při druhém sezení jsem si připadal jako nějaký postoupivší předškolák do 1. třídy. Už jsem se i smířil s tím, že ze mě žádný regresní Amadeus Mozart ani Jaromír Jágr nebude, jedině že bych světovému dědictví přispěl nějakým Largem Larghissimem, popřípadě jako levé křídlo mužstva Lenochoda tříprstého. Musím ale uznat, že Míša zachovala empatii a v povzbudivém tónu, volně klasikem řečeno, že "...i skladník si může přečíst vlastní nadvědomí v originále" mě skutečně a opravdu dovedla k obrazům dosud neviděným. Co mi ale první regrese skutečně potvrdily je pocit, že na světě opravdu existuje všeobecný stav WIN-WIN. Kdo kdy v něčem uspěl, tak k tomuto stavu spěje, nebo dospěl. V regresi nabude člověk dojmu, že je opravdu všechno tak, jak má být a všechny překážky mají svá řešení. Na mě těch prvních pár obrazů zapůsobilo velmi pozitivně a hlavně neomylně, že budoucnost je naprosto skvělá a pro všechny příznivá. Zjevil se mi vládce-král, který vypadal jako snad všichni muži mého rodu a jeho pohled do budoucna byl jednoznačně optimistický. . Každý člověk ale životně důležitě potřebuje se občas zkoncentrovat, srovnat myšlenky - vrátit se k sobě. Prostě vypnout okolní svět. Od toho je už jen krůček ke kvalitní meditaci a od ní je regrese už na přímý dohled. Já jsem ji poznal jako nový, dosud nepoznaný obraz mého nitra a připadl mi natolik zajímavý, že stojí zato jí věnovat trpělivost a čas.

Ivoš

Milá Míšo, ještě jednou ti moc děkuji za zprostředkování, podporu a láskyplné doprovázení do hlubin mé duše. Jsou to zážitky , které mě budou podporovat po zbytek života a asi nejenom tohoto:-D jsme prostě věční. Nové zkušenosti z našeho setkání mě hned inspirovaly v práci i soukromém životě. Cítím, že jsem v nové fázi v mém životě, kde je radost a lehkost Bytí. Přeji Ti krásné slunečné dny plné pohody a lásky.B-) At´se Ti dobře daří. S láskou Michaela Lamana

Michaela Lamanawww.lamana.cz

U Míši na spirituální regresi jsem si nejvíce vážila kvality její přítomnosti, se kterou se často nesetkávám. Její neinvazivní přístup, vědomá přítomnost, nehodnotící a neanalyzující naslouchání, její Bytí jako doprovod na mé cestě... to vše mi umožnilo velkou hloubku, uvolnění a jemnost vůči sama sobě. Při ošetření jsem se cítila v bezpečí, viděná ve svém vlastním tempu, a stále jen ve spojení se svou vlastní moudrostí - průvodci - nikdo vnější mne tu neanalyzoval a neradil mi. Prostor, do kterého mi Míša umožnila vstoupit, je posvátný a ve slovech nesdělitelný. Cítím, že můj život ovlivnil a bude ovlivňovat, projevuje se v každém novém ránu, dni, okamžiku. Děkuji z duše a setkání doporučuji každému, kdo se cítí připraven a kdo s tímto přístupem rezonuje.

Kateřina Dagmar

Ahoj Míšo, nějak všechny vnitřní procesy dobíhaly a bylo to ještě takový náročný do včera, ale skvělý.... moc děkuju, žes mne provedla mým vnitřním světem a dala mi možnost poznat mé průvodce... cítím větší ukotvení v sobě, že vše je v pořádku, což jsem tak moc potřebovala vědět ❤️.

Lucie U.

Milá Míšo, chtěla jsem ti s odstupem času moc a moc poděkovat za vedení při spirituální regresi. Bylo to poslední puzzle z té velké skládačky, která čekala na doplnění a pochopení. Osvobozením ze zajetí a vyčištěním našeho malého synka došlo k neuvěřitelným změnám v jeho chování. Je to zase velmi milý a laskavý človíček, který nám přináší do života spoustu radosti a štěstí. Moc děkujeme.

Laskavá Duše

Jsem moc ráda, že mě cesty osudu dovedly k Míše a ke spirituální terapii, kterou tak skvěle dokáže provázet. Míša je hodně citlivá, vnímavá a intuitivní. Její přístup je velmi profesionální. Umí se na klienta naladit, dát mu prostor a zároveň se i výstižně zeptat, pokud je potřeba. Sama využívám ve své práci napojení na Vyšší Bytosti Světla, informace mi chodí pomocí tarotu, kyvadla i schanelingem, terapie mi ale umožnila jít ještě více do hloubky, napojit se a telepaticky komunikovat s Bytostmi v nadzemí přes vyšší čakry. Nezískala jsem tak pouze odpovědi na své duchovně zaměřené otázky, ale také vhledy a prožitky související s mým narozením jako duše, navíc i na vlastní kůži zažité pochopení toho, proč tu jsme a kam směřujeme. Prožitky a poznání z této cesty ve mně doznívaly a uspořádávaly se nově do mého vnitřního nastavení, abych je mohla předávat ve své vlastní práci s klienty. Děkuji za rozšíření mého vidění. Děkuji za prožití nesmrtelnosti a poznání vnitřní síly mé duše.

Martha Masopustová http://www.karetni-vyklad.cz/

Míšo ještě jednou Vám chci poděkovat za včerejší setkání, bylo pro mne velkým přínosem, cítil jsem po dlouhé době spříznění duší a terapie, kterou jste mne provedla byla úžasná. Je to ale hlavně tím, že Vaše Ženskost je v absolutní své síle a tento pocit z Vás mi dal velikánskou naději, že opravdové Ženy existují. Čeká mne ještě dlouhá cesta k partnerství v lásce a pravdě, ale cítím, že díky Vám jsem spoustu věcí pochopil a mohu vykročit bez strachu na tuto nádhernou cestu zvanou život. Mějte krásné a pohodové dny

Martin

Milá Míšo, regresia pod Tvojim vedením ma zas o kus posunula. Cítila som sa s Tebou veľmi bezpečne. Som rada, že som na ňu šla. Ľahšie sa mi kráča po ceste , mám jasnejší obraz.

Ivetka

Ahoj Míšo, děkuji Ti za zaslání nahrávek, vše dorazilo v pořádku. Už jsem si je stihla i poslechnout a chtěla bych Ti vyjádřit svůj obdiv k tomu, jak jsi regresi vedla. Měla jsi tolik trpělivosti, když jsem se velmi dlouho nedokázala nikam dostat a stále jsi hledala cestu jak se dostat hlouběji. Jsi jedinečná v tom, jak jsi mě celou regresí provázela, jak jsi byla citlivá k tomu co pro mě bylo důležité a zároveň ve správnou chvíli jsi zajistila bezpečí celé regrese. Jsem šťastná, že jsem se tenkrát rozhodla jet na Festival do Jindřichovic právě v den, kdy jsi tam byla a pak se rozhodla k Tobě na regresi jít. Děkuji za vše co jsi pro mě udělala, moc si toho vážím. V budoucnu se k Tobě ráda znovu objednám 🙂 Teď budu přijímat co přichází a až přijde správný čas, ozvu se. Přeji Ti krásné prosluněné dny a i Tobě přeji požehnání 🙂

Jana

Milá Míšo, celý víkend jsem prožil v jakémsi zvlášním stavu uvědomnění si jediněčné výzvy, kterou mám tady a v současném životě, s ohledem na cestu, kterou jsem prošel, s pohledem dopředu tam, kam směřuji... Uvědomuji si - a to díky Tobě , že jedním z důvodů příchodu na tento svět je snaha pomoci probouzet ostatní. Určitým problémem je to, že v době narození dojde k jakémusi vymazání vzpomínek na to, odkud jsme a kdo vůbec jsme. Avšak díky Tobě a Tebou skvěle prováděné technice spirituální regrese, se vše mění... Vím, že v hloubi duše tyto pravdy již dávno znám, jen jsem je zapomněl. V běžném životě je vzpomínání obtížné, protože moje ,,nižší,, já je pomalé a ospalé, ve srovnání s mým ,, Vyšším,, já. Najednou mi vše okolo mne dává logický smysl a intuitivně čím dál tím více zjišťuji, že je to pravdivé a cesta správná. Uvědomuji si s pokorou, že moje Duše- pomocník slouží v rámci celého Božského plánu. Jsem optimisticky naladěn, rozhoduji se na základě intuice/ a ne sociálního očekávání/ a těším se na službu duchovnímu posílení ostatních v závislosti na okolnostech a také na jejích schopnostech. S Kačenkou obdivujeme Tvůj citlivý a profesionální, neskutečně lidský přístup k lidem. Nikdy nezapomenu na Tvůj příjemný a milý hlas, v doprovodu při spirituální regresi. Bude mne provázet v životě. Jsem Ti vděčný , nedokážu slovy formulovat moje poděkování Tobě. S úctou Ota

Ota

Ahoj Míšo, moc Tě zdravím a doufám, že se Ti daří dobře i přes to kolem co se děje věřím, že si zachováváš vnitřní klid 🙂 Po té spirituální regresi (11.1. v 11:11- zasednutí u stolu v tvém domečku 🙂 u Tebe se mi otevřel svět, který dokážu poslouchat a hlavně mu naslouchat... V únoru se vše otevřelo směrem ven - do rodinných vztahů a taky do vztahu s manželem... Najednou toho čeho jsem se vnitřně nějakým způsobem bála se najednou objevilo přede mnou a já cítila, že jsem vešla do té prázdnoty všeobjímající vlastní lásky a uvnitř vím, že je to správný... i když pro moje okolí je to náročný, dokážu si stát za svým a zároveň je mít ráda i přes to co si vyslechnu na svoji osobu. Nehodnotím, neposuzuji nedávám rady, jen vím že jsem v přijetí sama sebe a respektuji každého v jejich úrovni vědomí... Je to zvláštní popisovat... ale cítím se vnitřně silná... Děkuji za Tvou úžasnou práci co děláš a za to jakým klidem, přijemností, vřelostí přistupuješ... Jsi krásná duše!

Sandra

Stejně tak bych ráda poděkovala i paní Michaele Benešové za její lidský a citlivý přístup při spirituální regresi, také za to, že mi vyšla vstříc víc, než jsem čekala. -poděkování v e-knize od Blanky Lesany Brázdové - "Tři početí" I já děkuji 🙂

Blanka Lesana Brázdová